Unified Commerce by Sigma är en specialistenhet inom Sigma som levererar ekosystem för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till en helhet och skapa en sömlös upplevelse för alla inblandade.

Unified Commerce

Unified Commerce innebär att knyta ihop dina system till en helhet, så att samma information finns i alla kanaler samtidigt. Med en helhet för digital handel ger vi våra kunder en enklare och effektivare hantering och våra kunders kunder en bättre köpupplevelse.

E-handel

Vi hjälper till att skapa användarvänliga nätbutiker som ger köplust. Vi är experter på allt från analys och implemen­tation till förvaltning, support och drift. Vi kan både den tekniska och affärsmässiga biten och vi vet vilka tekniker som bäst stödjer just er strategi.

PIM & MDM

Sigma har Skandinaviens mest erfarna konsulter inom PIM och MDM (produktinformationssystem) Våra specialister har mångårig erfarenhet affärsutveckling, strategier, verktyg, processer, integrationer, governance och standarder för central MDM och PIM.

Digital strategi & kundupplevelse

Sigmas hjälper er säkerställa affärsmodeller, anpassa sammanhang, utvärdera er i förhållande till er bransch, samt framtidssäkra e-plattformar som ligger till grund för företagets digitala prioriteringar i framtiden. 

Crowd

Engagera dina kunder och låt dem utveckla din affär. Sigma hjälper dig med crowd commerce, crowd sourcing, crowd funding och crowd innovation.

Support & förvaltning

Med vår supporttjänst Care löser vi eventuella problem, förvaltar era system och ger stöd vid vidareutveckling av systemen.

VÅRA PAKETLÖSNINGAR


MOBILE COMMUNICATION PLATFORM

Mobile Communication Platform (MCP) är en plattform för textbaserad multikanalkommunikation med kund eller andra aktörer. Meddelanden kan skapas automatiskt eller manuellt från olika system, och all dialog samlas på ett ställe.

Unified Commerce as a Service

Sigma lanserar som första svenska företag Unified Commerce as a Service, en paketlösning via molnet med ett enda gränssnitt för de plattformar du behöver för din e-handel och kundkommunikation, samt transparens mellan alla kanaler. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?


Fredrik Axell
Business Unit Manger Unified Commerce by Sigma
fredrik.axell@sigma.se
+46 73 070 01 56


Fredrik Larsson
E-handel, UCaaS, MDM & PIM, digital strategi
fredrik.larsson@sigma.se
+46 733 20 73 13


Magnus Engström
PIM, e-handel, UCaaS
magnus.engstrom@sigma.se
+46 733 20 73 06

Omnikanalkommunikation i form av Guide Online för TUI

Implementering och support av lösning för omnikanalkommunikation med ett enda gränssnitt (Sigmas MCP). Läs mer